Lekker zakendoenAdviseur, coach en trainer Rob van Herpen legt in zijn boek ‘Lekker Zakendoen’ uit waarom een ondernemer doet wat hij doet. Of zou moeten doen. Welke invloed heeft stress op je leven? Welke rol speelt communicatie bij zakendoen? Ga je over lijken voor een deal? Mag je iets zeker weten? Mag een leugentje om bestwil? Wanneer is het genoeg en wanneer moet de stekker eruit?

D e persoonlijke noot en decennialange praktijkervaring in de markt maakt het een uniek zakenboek: eerlijk, direct en zonder tips om ‘gegarandeerd snel binnen te lopen’. Over gelijk willen krijgen en slapeloze nachten, risico's en hufters, de kansloze en kansrijke en misschien wel het gelijk van Jan Terlouw: ‘Hoed u voor mensen die iets zeker weten’. Kortom: de praktijk!

Een managementboek over ondernemen en zakendoen. Aan de hand van persoonlijke ervaring, lessen en anekdotes wordt de lezer meegenomen in de wereld van ondernemers. Het boek is opgedeeld in twee delen: columns en aanvullend een persoonlijke visie op zakendoen.

Nagenoeg elk onderwerp begint met een column, welke Van Herpen heeft geschreven voor de vakbladen De Levensmiddelenkrant en Out-of-home Shops. Deze columns sluiten qua onderwerp naadloos aan op de hoofdtekst, maar zijn iets scherper van aard. Van Herpen heeft duidelijk een eigen mening en is niet bang om die kenbaar te maken. Hij schrijft alsof hij het letterlijk aan de lezer vertelt, inclusief af en toe wat stevig taalgebruik. Hierdoor heeft het ook een hoog tempo; hij lijkt zo veel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd te willen vertellen.

Theorie en persoonlijke ervaringen worden gelardeerd met belangrijke lessen uit ondernemersland. Het taalgebruik is direct, bondig en toegankelijk. De doelgroep van het boek bestaat uit ondernemers, directieleden, managers en iedereen die dat wil worden.

Gratis verzending


De verzendkosten bij Post NL zijn €4,50 voor één boek. Deze neem ik voor mijn rekening want ik vind het veel te leuk dat je mijn boek gaat lezen!

Paperback, 212 pagina’s

ISBN/EAN 978-90-9031897-4

Prijs: € 20 (inclusief 9% BTW, GRATIS verzending)