Coaching Trips MarbellaBosdagen in de bossen en heidagen op de hei? Of strategische sessies, brainstormsessies en MT-dagen in een hotel aan de A-zoveel? Nee! Dat doen we in Marbella!

S inds 2019 organiseer ik de CaminoR Coaching Trips Marbella.

In een inspirerende omgeving, op een royaal en vooral zonnig dakterras midden in het historisch centrum van Marbella, loods ik je door strategische sessies heen, adviseer ik over vraagstukken die je van te voren aangeeft of sta ik je bij met het maken van de jaarplannen voor het komend jaar. Maar ook enkele dagen met collega’s onder het mom ‘leren van mij en leren van elkaar’ behoort tot de mogelijkheden.

Naast de elementen Coaching, Teambuilding en Leren, worden deze dagen gelardeerd met activiteiten die we vooraf bespreken. Denk dan aan een middagje zeevissen, een rondleiding door het oude centrum (casco antiguo), met een speedboot een paar uur over de Middellandse Zee, het relaxed langs de zee naar Puerto Banus lopen en met de ferry catamaran terug, live cooking (een cursus de authentieke Spaanse paella maken), een paar uurtjes heerlijk aan het strand of een middagje golfen. Het kan allemaal!

Maar wat we ook doen, de resultaten van de coaching zijn het belangrijkste!

Q ua overnachting zijn er uiteraard heel veel mogelijkheden; van een relatief goedkoop hostal tot aan het statige Hotel Fuerte. En over het eten en drinken tijdens die dagen hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken, laat dat maar aan die Andalusiërs over!

  • Doelgroep: Directie – en managementteams, maar ook groepen van individuen die zich bezig houden op het vlak van inkoop, sales, marketing en category management.
  • Duur: In principe 3 dagen, maximaal 4 dagen
  • Periode: Het gehele jaar door
  • Kosten: Uiteraard geheel afhankelijk van het programma wat we samen afstemmen. Maar neem maar van me aan dat het reuze meevalt!

Interesse? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken!